Hvad siger loven om bakkameraer!

Nyt voit käyttää peruutuskamera ilman lupaa

Aikaisemmin CCTV-laki edellytti valvontakameran käyttöön lupaa. Tämä vaikeutti tämän työkalun käyttöä sekä yksityishenkilöille että eri ammattiryhmille. Åtel-kamera yksinkertaistaa monien ihmisten työtä metsästäjistä ja maanviljelijöistä ihmisiin, jotka tutkivat eläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä. Vuonna 2018 peruutuskameran käyttö on helpompaa uuden lain ansiosta.

 

Uusi peruutuskameroita koskeva laki helpottaa käyttöä

Toukokuusta 2018 alkaen kameravalvontalaki korvataan kameravalvontalailla. Tämä on yksi useista lain muutoksista, jotka johtuvat EU:n uuden tietosuoja-asetuksen voimaantulosta. Syyttäjäkameran omistaville uusi laki tarkoittaa, että kameran käyttöön ei tarvitse hakea lupaa. Uusi kameravalvontalaki tarkoittaa yksinkertaisesti sääntöjen yksinkertaistamista. Yksityishenkilöt, metsästäjät ja maanviljelijät voivat helposti asentaa ja käyttää seurantakameroitaan ilman lupaa. Viranomaisten on kuitenkin vielä haettava lupa kameroiden käyttöön. Luvan saaminen on kuitenkin helpompaa kuin ennen, varsinkin jos valvontakameraa käytetään lainvalvonta- tai muihin laillisiin tarkoituksiin.

 

Tyhjennä opasteet paikallaan

Seurantakameran asentaminen syvälle metsään on ilmaista. Yksi syy tähän on se, että kojelautakamera kuvaa hyvin harvoin yleisöä. Valvontakameran käyttö on kuitenkin merkittävä selkeästi. Valvontakameran tapauksessa tulee olla selvää, kuka kameran omistaa. Tämä uuden lain osa on saanut jonkin verran kritiikkiä Metsästäjäliitolta, joka uskoo, että tunnistamisella voi olla häirintää ja että seurantakameran varkausriski kasvaa selkeän opasteen ansiosta. Metsästäjäyhdistyksen ehdotus on, että tunnistaminen tapahtuisi metsästäjätunnuksella, joka ei ole suoraan tunnistava, mutta jonka avulla oikeiden ihmisten on helppo löytää nopeasti lisää henkilötietoja. Joissakin tapauksissa tiedonantosäännöstä voidaan saada poikkeus, jos siihen on erityisiä syitä.

Jos et huomioi kylttivaatimusta, Metsästäjäliitto näyttää olevan tyytyväinen uuteen lakiin. Seurantakameran käytön ansiosta metsästäjien on heti helpompi käyttää tätä tärkeää työkalua. Se ei ole vain valvontakameran käyttö, vaan se koskee myös muita kameroita, kuten droneja.

 

Osta yksi ätelkamera jo tänään

Jos et vielä ole polkukameran omistaja, tämä on täydellinen aika tilata. Nykyään markkinoilla on monia takakameroita edullisista yksinkertaisemmilla toiminnoilla varustettuihin kameroihin todella edistyneisiin takakameroihin, jotka voivat lähettää hälytyksiä puhelimeesi, kun ne aktivoituvat.

Riippumatta siitä, tarvitsetko seurantakameraa metsästykseen, eläinten tutkimiseen suurella alueella tai jostain muusta syystä, voit ostaa niitä kauttamme Prylstadenista edulliseen hintaan. Olemme koonneet laajan valikoiman valvontakameroita eri hintaluokissa. Näin voit löytää polkukameran, joka sopii sekä tarpeisiisi että lompakkoosi. Yksi vinkki on tarkistaa erilaisia ​​kameratestejä. Tällä tavalla on helpompi nähdä, mikä polkukamera sopii sinulle.

Se våra Valvontakamerat

Seurantakameran MMS

Spot kamera ilman mms

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.