Elektroninen oven lukko

Investoi sähköiseen ovilukkoon ja päästä irti avaimet. Avaa etuovi koodilla, tunnisteella tai matkapuhelimella. Sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia avainten katoamisesta tai unohtamisesta. Osta meiltä älylukko ja tee kodistasi älykäs koti.

Miksi minulla pitäisi olla digitaalinen älylukko?

Edut ovat monia, mutta tärkein etu on, että et tarvitse avainta etuoven avaamiseen. Kun olet tottunut siihen, ettei sinun tarvitse kantaa talon avainta mukanasi, et enää koskaan halua mennä takaisin. Lukitse itsesi ulos ei ole riski elektronisen ovilukon kanssa, vain siellä säästät tuhansia.

Yleismies tai siivooja, joka tulee avaamaan oven lukituksen, maksaa 1500-2500 kruunua, jonka lisäksi joudut maksamaan uuden lukon.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on ystäväsi, voit antaa hänelle koodin päästäkseen sisään. Sama koskee lastasi tai naapureita, jotka joutuvat kastelemaan kukkia ollessasi Norrlandissa ja patikoimassa vuorilla. Kyllä, mahdollisuudet ovat loputtomat.

Asenna oven lukko itse

Voit asentaa digitaalisen sähköisen ovilukon itse asettamalla sen olemassa olevaan oveen. Vaihdat vain lukon nupin ja lukon kotelon uuteen älykkääseen ovilukkoon. Yhdistä sitten lukko langallista WIFI-verkkoosi ja synkronoi mobiilisovellukseen. Sen jälkeen olemme saavuttaneet pyhän S trion, älykkään turvallisen ja sileän.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
  1. Oven lukko sormenjäljellä ja/tai koodilla
    Biometrinen oven lukko sormenjäljellä tai koodilla.
    379 €
    MATKALLA VARASTOSSA
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.