GSM-kamerat

‌GSM-kamerat, joita kutsutaan myös MMS-kameroiksi, ovat valvontakameroita, joihin tarvitset vain SIM-kortin, jotta voit seurata suoraa kuvaa kuvien kanssa. Heti kun GSM-kamera havaitsee liikkeen, se lähettää MMS-kuvat ohjelmoituun numeroon. GSM-kamera on monin tavoin täydellinen vaihtoehto GSM-hälyttimelle, joka vain hälyttää, kun taas tämä ottaa kuvan todisteita ja lähettää sen suoraan käyttäjälle , käyttäjä voi sitten päättää, onko kyseessä todellinen vai väärä hälytys. Monissa malleissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jotta voit soittaa ja kuunnella aluetta.

GSM-kameramme ovat laajennettavissa, mikä tarkoittaa, että voit liittää ne suoraan auton pistorasiaan, liittää liiketunnistimiin ja lämpötila-antureisiin lisäturvaa varten. Tarkista lämpötila yksinkertaisella tekstiviestillä tai aseta omat lämpötilarajat niin, että gsm-kamera lähettää sinulle tekstiviestin heti, kun rajat on ylitetty.

GSM-kameroiden edut

Suurin etu on, että tarvitset vain gsm-peiton, ei Internetiä; voit valvoa asuntovaunua, autoa, loma-asuntoa ja matkustamoa rauhassa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia mistään. Jos asuntovaunussa katkeaa sähköt tai haluat vain käyttää sitä ilman pistorasiaa, gsm-kamerassa on ladattavaa akkua noin 12-24 tuntia.

Mitä laki sanoo GSM-kameroista?

Laki ei näe eroa gsm-kameran, valvontakameran tai tavallisen valvontakameran välillä. Lue lisää täältä: Valvontakameroita koskevat säännöt

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.