HP Protection Top Loader Case - Kannettavan tietokoneen kotelo - 16" - Envy 14-3000e

HP Protection Top Loader Case - Kannettavan tietokoneen kotelo - 16" - Envy 14-3000e

Lev. Art.nr:

45 €
✓ 2-4 päivän toimitus
  • Endast 49kr frakt
  • 60 dagars öppet köp
  • Blixtsnabb leverans
  • Ingen fakturaavgift
Artikelnummer: dt-DEL1001522
Tillverkare: DELTACO

Laukun kuori on valettu kevyestä, iskuja vaimentavasta EVA:sta, joten kannettavallasi on erinomainen suoja lialta, naarmuilta ja kolhuilta. Lisäksi materiaali on huokoista, joten vaikka vahingossa roiskuisit nestettä kotelon päälle, tietokone pysyy vahingoittumattomana. Tässä mittatilaustyönä tehdyssä kotelossa on kestävä, puolijäykkä ulkokuori, joka suojaa jopa 40,6 cm:n (16") kannettavia tietokoneita vahingossa tapahtuvilta kolhuilta, kolhuilta ja naarmuilta, kun taas harkittu sisustus on täydellinen ratkaisu, kun haluat pitää asiat järjestyksessä matkoilla.

Kotelon kuori on valettu kevyestä, iskuja vaimentavasta EVA:sta ja tarjoaa kannettavalle tietokoneellesi erinomaisen suojan naarmuilta ja kolhuilta. Kannettava tietokone on suojattu, vaikka roiskuisit nestettä kotelon päälle, koska se on valmistettu ei-huokoisesta materiaalista. Laukku käy läpi HP:n insinöörien tiukan testauksen HP/Compaq-kannettavissa tietokoneissa. Voit säilyttää turvallisesti tärkeitä lisävarusteita, kuten virtalähdettä, hiiriä ja paperia, pussin turvallisissa sisätaskuissa.

Lisätietoja
Valmistaja DELTACO
Hinta 45 €
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HP Protection Top Loader Case - Kannettavan tietokoneen kotelo - 16" - Envy 14-3000e
Arviosi

Trygg-Ehandel

Osta turvallisesti ja nopeasti osoitteessa Prylstaden.se 60 päivän ostoksilla ja nopealla toimituksella 1-3 arkipäivässä. Noudatamme kaikkia etä- ja sopimusoikeuden ohjeita ja vaatimuksia, mutta myös turvallisen sähköisen kaupankäynnin vuoksi. Edellytyksiämme tarkistetaan jatkuvasti, ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan ostokokemuksen kanssamme.

Takuu
Meillä saat aina vähintään 1 vuoden takuun kaikille tuotteille.

Lue lisää ohjeistamme Turvallista sähköistä käsiä varten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.