Ostoehdot

Näitä yleisiä ostoehtoja ("Ostoehdot") sovelletaan ostosopimukseen, jonka sinä kuluttajana solmit Asgari of Sweden AB:n kanssa, organisaationumero 556863-0817, jäljempänä "Prylstaden". Asiakkaan etujen turvaamiseksi kaikkiin www-ostoksiin sovelletaan kuluttajaostolain (SFS 1990:932), etä- ja kotimyyntilain (SFS 2005:59) ja tietosuoja-asetuksen (GDPR) säännöksiä. prylstaden.se. 

https://www.kov.se

https://www.konsumenteuropa.se/sv/amnesomraden/e-handel/E-handel-inom-EU/angerratt-inom-eu/

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-200559-om-distansavtal-och-avtal-utanfor_sfs-2005-59

Prylstadenilla on oma varasto & toimisto Tukholmassa, Ruotsissa, josta kaikki lähetetään.

Olemme ruotsalainen osakeyhtiö, jonka rekisteröintinumero: 5568630817.

Turvallinen sähköinen kaupankäynti

Prylstaden.se on verkossa sertifioitu ja täyttää kaikki ruotsalaisten ja ruotsalaisten sääntöjen ja vaatimukset. Euroopan kuluttajalainsäädäntö. Lue lisää Prylstaden & Turvallinen sähköinen kaupankäynti tässä.

Vakaa yritys, jolla on monta vuotta alalla

Vuonna 2018 Bisnode & valitsi meidät yhdeksi vuoden superyrityksistä. Tämän viikon tarjoukset. 

Tuotteet

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n ja alkuperäisessä valuutassa SEK. Kaikki Prylstadenissa myytävät tuotteet ovat käytettävissä Ruotsissa, ja niiden on oltava Ruotsin lainsäädännön mukaisia.

CE-sertifioidut tuotteet

Kaikki Prylstadenissa myytävät tuotteet ovat CE-sertifioituja ja niitä voidaan käyttää Ruotsissa, ja ne ovat Ruotsin lainsäädännön mukaisia. 

Varasto 

Meillä on oma varasto Ruotsissa, josta tuotteemme toimitetaan. Toimituskulut lisätään enintään 49 SEK. Katso lisätietoja kohdasta Toimitustiedot. 

Myyntiehdot

Hinnat ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.

Tilaa

Prylstadenista tilaaminen edellyttää, että olet vähintään 18-vuotias, muuten tarvitaan huoltajan lupa. Kaikki tilaukset ovat sitovia ja väärillä nimillä tehdyt tilaukset ilmoitetaan poliisille sekä Internet-palveluntarjoaja, IP-osoite ja aika. Kuitit lähetetään sähköisesti, jotta voimme säästää luonnonvaroja mahdollisimman paljon.

Alimman hinnan takuu

Prylstaden tarjoaa aina halvimmat hinnat edullisen hintatakuun kanssa. Jos löydät todennäköisemmin saman tuotteen (merkki ja malli/vastaava) muualta halvemmalla 14 päivän kuluessa, voit ostaa tuotteen 10 % halvemmalla kuin kilpailijaltamme.

Tämä tarkoittaa, että ostat aina tuotteemme markkinoiden ehdottoman alhaisimpaan hintaan. Pidätämme oikeuden kieltäytyä hyvityksestä, jos uskomme, että hintakuva ei pidä paikkaansa. Kilpailijan tulee olla Ruotsissa rekisteröity F-verollinen yritys ja tuotteen on oltava varastossa. Tuotteen on oltava samaa laatua ja kokonaishinta on se, mihin sen perustamme!

Avaa osto

Meillä saat paremmat ehdot kuin mitä laki vaatii, sinulla on aina 60 päivää avoin ostos yksityisenä kuluttajana. 

 1. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja täysin vahingoittumaton tuotelaatikon ja kaikkien tarvikkeiden kanssa. Tämä koskee myös suojakoteloita, muovisuojuksia, muovipusseja jne. Jos jotain puuttuu, kuluttajan on ilmoitettava siitä meille tuotteen vastaanottamisen yhteydessä.  
 2. Tavaroiden, joissa on suojakalvo/suojamuovi naarmuuntumisherkkien pintojen suojaamiseksi, palautusta ei hyväksytä, jos suojakalvo/muovisuoja on poistettu.
 3. Kaikki lähetykset on lunastettava! Lunastamattomia paketteja ei lasketa peruuttamisoikeuteen tai avoimeen ostoon.
 4. Yrityksillä ei ole peruuttamisoikeutta. Ostolain ehtoja sovelletaan.
 5. Emme ole vastuussa palautuksesi saapumisesta meille, joten suosittelemme, että lähetät aina Rekisteröitynä. Lähetys on sitten vakuutettu ja jäljitettävissä.
 6. Hyväksytyn palautuksen jälkeen rahasi palautetaan 30 päivän kuluessa. 
 7. ESD-herkät tuotteet on palautettava rikkoutumattomassa pakkauksessa.
 8. Posteenin on lähetettävä palautus
 9. Meillä ei ole avointa kuulokkeiden, kuulokkeiden ja muiden hygieniatuotteiden, kuten suusuojien, myyntiä. 

Tavarat, jotka eivät täytä näitä ehtoja, palautetaan asiakkaalle palautuslähetystä ja käsittelykuluja varten 299 € sisältäen arvonlisäveron poikkeuksetta. Kuluttaja on vastuussa palautuksesta meille, ellei toisin ole sovittu.

Katso palautusosoite sivun alalaidasta. Voidaan myös antaa luottokuitti! Jos haluat, että "räätälöimme" haluamasi tuotteen sinulle, vaihto-, avoin osto- tai osto-oikeus peruutusta ei sovelleta. Tietenkin sinulla on oikeus peruuttaa tuote maksutta, jos se viivästyy. Jos tuote on kuitenkin käsitelty ja lähetetty pois, vaadimme 199 kruunun hyvitystä arvonlisäveroineen toimituskuluista ja hallinnosta. Muistikortit voidaan palauttaa vain rikkoutumattomassa pakkauksessa. 

Kun olet vahvistanut tilauksen lähettämällä sen meille, olet myös hyväksynyt ostoehtomme ja tehnyt siten sitovan tilauksen.

Lisätietoja on saatavilla osoitteessa:

Etäisyys ja asuntokauppalaki

Hyvitys

Palautamme kuluttajalle rahat viimeistään 30 päivän kuluessa, jos kuluttaja peruuttaa ostoksen pätevällä perusteella.


Etäsopimuslain mukainen peruuttamisoikeus

 • Yksityiskuluttajilla on etäsopimuslain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus, joka koskee sekä tuotteita että palveluita.
 • Kuluttajalla on oikeus avata pakkaus ja tutkia tuote maksutta. Tuote on kuitenkin palautettava olennaisesti muuttumattomassa kunnossa. 
 • Tuotetta ei saa tutkia tavalla, joka ei ole välttämätöntä, jotta sinulla olisi oikeus peruuttaa ostos. 
 • Tuotteen tehdasasetukset on palautettava, jotta se voidaan hyväksyä!
 • Palautamme kuluttajalle rahat viimeistään 30 päivän kuluessa, jos kuluttaja peruuttaa ostoksen pätevällä perusteella.
 • Liitä lähetykseen huomautus, jossa kerrot, mitä palautus koskee. Mainitse myös tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja yhteystietosi.
 • Tilaus voidaan peruuttaa aikaisintaan 30 päivää ennen tilauskauden päättymistä. 

Seuraava on otettu suoraan valtiopäivän verkkosivuilta

15 § Jos kuluttaja käyttää peruuttamisoikeuttaan, kuluttajan on palautettava elinkeinonharjoittajalle
1. kohonneet toimituskulut kuluttajan toimitustavan valinnan vuoksi,
2. tuotteen arvon aleneminen siltä osin kuin se johtuu siitä, että kuluttaja on käsitellyt tuotetta enemmän kuin oli tarpeen sen ominaisuuksien tai toiminnan määrittämiseksi, edellyttäen, että elinkeinonharjoittaja on antanut kuluttajalle 2 §:n 1 momentin mukaiset tiedot 9 §:ssä 3 tai 5 §:n ensimmäisessä kappaleessa määrätyllä tavalla,

Palautusohjeet & valitus

 1. Lähetä meille sähköpostilla palautuslomake ja luo palautustapaus. 
 2. Pakkaa tuote hyvin, olet itse vastuussa tuotteen ehjänä saapumisesta varusteineen ja alkuperäispakkauksineen. 
 3. Liitä lähetykseen huomautus, jossa ilmoitat nimesi, osoitteesi, tilausnumerosi ja mitä palautus koskee, tai vaihtoehtoisesti täytä palautuksemme & valituslomake.
 4. Suosittelemme, että palautat tuotteen meille Posten mypackilla, joka on jäljitettävä palvelu. Tämä on kuitenkin täysin sinun päätettävissäsi, sillä sinä asiakkaana olet vastuussa siitä, että tuote saapuu meille olennaisesti muuttumattomassa kunnossa.
 5. HUOM! Emme voi lunastaa DHL & Schenker

 

Palautusosoitteemme:

Asgari of Sweden AB

Box 160

161 26 Bromma

Sverige

Poistot

Et saa olla käyttänyt tuotetta, mutta sinulla on lain mukaan oikeus käsitellä tuotetta siinä määrin kuin on tarpeen sen ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi. Peruuttamisoikeutta käytettäessä meillä on oikeus tehdä arvon alenemista vastaava vähennys, joka on aiheutunut siitä, että asiakas on käsitellyt tuotetta enemmän kuin oli tarpeen sen ominaisuuksien tai toiminnan selvittämiseksi. Arvon aleneminen arvioidaan tapauskohtaisesti. Sinun on palautettava tuote muuttumattomana alkuperäispakkauksessa ja siihen liittyvässä pakkauksessa.

Valitus

Noudatamme yleisen valituslautakunnan suosituksia Kuluttajalla on kuluttajaostolain mukainen 3 vuoden valitusoikeus. Kuluttajan tulee ilmoittaa, jos tuote on viallinen, kohtuullisessa ajassa. Ilmoitukset, jotka on lähetetty 2 kuukauden kuluessa siitä, kun virhe havaittiin tai olisi pitänyt havaita, katsotaan aina tapahtuvan kohtuullisessa ajassa.

Kaikilla tuotteillamme on 1 vuoden tehdastakuu. Jos tuotteessasi tapahtuu virhe, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen:info@prylstaden.se ja kerro nimi, tilausnumero ja virheen kuvaus. . Älä siis lähetä meille mitään keskustelematta siitä kanssamme ja olemme ottaneet kantaa siihen, mitä pitäisi tehdä.

Jos tuote on palautettu eikä kyseessä ole tehdastakuun kattama vika, Prylstaden palauttaa tuotteen asiakkaalle asiakkaan kustannuksella ja Prylstaden veloittaa asiakkaalta 249 kruunua sisältäen arvonlisäveron. vianetsintämaksu. Asiakas vastaa myös palautuksesta. Asiakkaalle korvataan mahdolliset kulut (palauttaminen, jos valitus on hyväksytty).

Jos lähetykselle on aiheutunut vahinkoa kuljetusvaurioista, pyydämme asiakasta ottamaan yhteyttä postiin ja meihin mahdollisimman pian. 

Jos asiakas yrittää korjata tuotteen itse tai tehdä ratkaisevia muutoksia tuotteeseen/ohjelmistoon, takuu päättyy välittömästi. Ota aina ensin yhteyttä meihin, niin autamme sinua mielellämme. Ilmoittaiset lähetykset lajittelemme ja tallennamme kolme kuukautta, jonka jälkeen ne hävitetään, jos vastalauseita ei ole vastaanotettu.

Takuuehdot

Prylstaden.se tarjoaa 1 vuoden tehdastakuun kaikille tuotteille, ellei toisin mainita, lukuun ottamatta kulutustavaroita, käytettyjä tavaroita ja esittelynäytteitä, joissa on 3 kuukauden takuu. Tuotteet, jotka vastaavat kulutustarvikkeita ovat esim. mustepatruunat, väriaineet, akut jne.

Tuotteisiin, joissa on mukana lisävarusteita, kuten paristoja ja kuulokkeita, sovelletaan valmistajan takuuta, joka voi olla lyhyempi kuin päätuotteen takuu (kuitenkin lyhimmillään kolme kuukautta).

Takuu tarkoittaa, että vaihdamme tai korjaamme rikkoutuneen tuotteen takuuaikana.

Takuu on voimassa ostopäivästä alkaen ja se kattaa valmistus- ja materiaalivirheet.

Takuu ei kata kulumisesta aiheutuvia vaurioita.

Lisäksi takuu ei ole voimassa vahingossa, joka johtuu onnettomuudesta tai huolimattomuudesta (ns. käsittelyvirheet).

Takuu ei kata vikoja, jotka aiheutuvat omistajan tuotteeseen tekemistä muutoksista tai toimenpiteistä, joita Prylstaden.se ei ole tehnyt.

Takuu ei kata vikoja, jotka johtuvat kuljetusvaurioista, jännitevioista, salamaniskuista tai varkaudesta.

Takuu ei kata kokoonpano-, matkakuluja jne.

Jos tuotteessa olevaa vikaa ei voida korjata, Prylstaden.se:lla on oikeus vaihtaa tuote uuteen tai vastaavan suorituskyvyn omaavaan tuotteeseen kysymättä asiakkaalta.

Jokainen laajennettu valmistajan takuu on suoraan valmistajan vastuulla. Tietysti autamme mielellämme asianomaisten valmistajien yhteystiedoissa.

Noudatamme tietysti kuluttajanostolain suosituksia uusien tuotteiden takuista. Kaikki korjaukset suorittaa vastaava valmistaja tai sen edustaja. Siksi se on samassa kunnossa kuin jos ostaisit tuotteen fyysisestä kaupasta.

Huomaa, että valmistajalla on enintään kolme yritystä korjata tuote, ennen kuin se on vaihdettava.

Tehdastakuuta ei voi siirtää toiselle osapuolelle, vaan se koskee vain kuitissa/laskussa olevaa henkilöä.

Prylstaden.se ei korvaa tietojen menetystä mahdollisissa takuu- ja huoltoasioissa, mutta on asiakkaan vastuulla ottaa varmuuskopiot jatkuvasti.

Jos päättelemme, että tuotteessa ei ole tehdastakuun kattamia vikoja, tuote palautetaan palautuskuluja sekä vianhakumaksua vastaan. Tuotteesta ja tutkimuksesta riippuen se on yhteensä 149-299 SEK sisältäen ALV:n.

Kuitti/lasku on aina voitava esittää, kun takuuta vedetään.

Radio-ohjattujen tuotteiden toimintatakuu koskee Ruotsin lakia. Takuu kattaa vain valmistusvirheet, ei muita vikoja tai vaurioita.

 


Toimitustiedot

Toimitus on 49 SEK. Voit valita seuraavista toimitusvaihtoehdoista:

 1. Lähetä Varubrev
 2. Lähetä Mypack
 3. Lähetä kotiinkuljetus
 4. DHL-palvelupiste
 5. DHL kotiinkuljetus ovelle
 6.  Tuo - Tukholman sisällä

Arkipäivänä ennen klo 16.00 tehdyt postipakettitilaukset lähetetään samana päivänä ja ovat käytettävissäsi seuraavana päivänä. Tämä edellyttää, että tuotetta/tuotteita on varastossa.

Jos pakkaus tai tavara näyttää vaurioituneen toimituksen aikana, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä 3 päivän kuluessa, jotta voimme ilmoittaa siitä kuljetusyhtiölle.

Kuluttajilla on oikeus peruuttaa ostos maksutta, jos se viivästyy, ja otamme yhteyttä asiakkaaseen, jos näin tapahtuu.

Jos tuote on liian suuri/raskas Postenin lähettämiseen, lähetämme sen DHL:n palvelupisteeseen.

Toimitusaika on normaalisti 1-2 päivää. Jos tuotetta ei ole varastossa, toimitusaika voi olla tuotteesta riippuen 1-6 viikkoa. 

Lähetyskirje/kirje:

Pienemmät tilaukset toimitetaan kirjeinä tai rahtikirjoina. 1.11.2021 alkaen konossementit muuttuvat Ruotsissa. Kirjeet, jotka eivät mahdu vastaanottajan postilaatikkoon/kiinteistölaatikkoon, jätetään useimmiten oveen/postilaatikkoon ja vastaanottaja saa ilmoituksen tästä. Tässä yhteydessä vastuu lähetyksestä siirtyy vastaanottajalle.

 

Maksu lunastamattomista paketeista

Paketeista, joita ei nouta edustajalta, veloitamme 199–249 kruunun maksun. 
Maksu vastaa todellisia palautus- ja käsittelykulujamme.

Paketti pysyy postimiehellä 14 päivää.

 

Maksutavat

Maksu voidaan suorittaa Klarnalla, pankkikortilla, luottokortilla, laskulla, osamaksulla ja Klarna-tilillä. 

Pankki-/luottokortti

Korttimaksusta ei peritä lisämaksua! Hyväksymme kaikki tilit & luottokortti. Kaikki tapahtumat on salattu SSL:llä korkean turvallisuuden takaamiseksi Paypalin / Paysonsin kanssa. Korttitietoja ei tallenneta meille, koska PayPal ja Payson hoitavat korttimaksun kokonaan. 

 • Paypal & Payson on PCI - DSS
 • -yhteensopiva
 • Korttimaksu suoritetaan Paypalin tai Paysonin kautta, jossa kaikki tapahtumat on salattu SSL-salauksella korkean turvallisuuden takaamiseksi.
 • Paysonin kautta voit myös maksaa suoralla pankkisiirrolla.

Varmennettu korttimaksu

Maksa Visa / Mastercard- ja Diners-luottokorteilla turvallisesti ja turvallisesti Internetissä heti tilauksen jälkeen. Maksusi välittää CertiTrade, www.certitrade.net turvallisella salauksella tiukkojen pankkistandardien mukaisesti. Korttitietosi lähetetään suoraan pankkiin, eivätkä kolmannet osapuolet voi lukea niitä. Korttimaksuista ei peritä ylimääräisiä maksuja. 

Lasku

Klarna käsittelee laskumme ja siksi heihin on otettava yhteyttä pidennysten, osamaksujen jne. Heidän numeronsa on laskussa.

 • Laskulla maksettaessa tulee aina syöttää koko henkilötunnus.
 • Toimitus tapahtuu vain asiakkaan kansalliseen rekisteröintiosoitteeseen, jos tarvitset toimitusta toiseen osoitteeseen, sinun tulee maksaa etukäteen.
 • Luottoarviointi suoritetaan aina ja lähetämme tilauksesi laskua vastaan ​​vain, jos luottoluokitus hyväksytään. Kopio luottoarviosta lähetetään osoitteeseesi.
 • Jos maksu viivästyy, lisätään 50 kruunun muistutusmaksu
 • Kaikki tuotteet ovat Prylstadenin omaisuutta, kunnes olemme vastaanottaneet maksun.

Klarna kassa

Nyt voit tehdä ostoksia meillä ja maksaa helposti Klarnalla. Se on sileä.

Sujuva maksu Klarnan kautta. Nyt kaikkien asiakkaidemme käytettävissä.
Kun teet ostoksia meillä, voit nyt maksaa Klarnalla haluamallasi tavalla. Päätät itse, haluatko maksaa heti, myöhemmin vai jakaa maksun. Se on sileä.

Olemme tehneet siitä sujuvaa! Maksa Klarnalla haluamallasi tavalla.
Kun teet ostoksia meillä, voit nyt maksaa haluamallasi tavalla Klarnalla. Päätät itse, haluatko maksaa heti, myöhemmin vai jakaa maksun. Se on melko sileä, eikö olekin?

Osta mitä haluat. Maksa Klarnalla haluamallasi tavalla.
Sinä olet se, joka tekee ostokset, joten sinun pitäisi olla se, joka hallitsee, milloin ja miten sinun tulee maksaa. Kun teet ostoksia meillä, voit maksaa nyt, myöhemmin tai jakaa maksun Klarnalla. Se on sileä.

Maksa myöhemmin

Maksa myöhemmin, 30 päivässä
Maksa myöhemmin Klarnalla, nyt saatavilla.
Hae tavarat ensin ja maksa jopa 30 päivää toimituksen jälkeen. Se on sileä.

Kokeile ennen kuin maksat Klarnalla. Osta se. Rakastan sitä. Maksa myöhemmin Klarnalla.
Hae tavarat ensin ja maksa toimituksen jälkeen. Se kuulostaa melko sujuvalta, eikö niin?

Muuta olohuoneesi sovitushuoneeksi. Maksa myöhemmin Klarnalla.
Ei kuluja tai korkoja, maksa vain mitä pidät. Valitse Klarnas Pay myöhemmin kassalla. Se on sileä.

Maksa toimituksen jälkeen Klarnalla.
Hae tavarat ensin ja maksa toimituksen jälkeen, kun teet ostoksia meillä. Ei kuluja tai korkoja, maksa vain mitä pidät. Valitse vain Maksa myöhemmin kassalla. Se on sileä.

Osta. Rakastan sitä. Maksa myöhemmin Klarnalla.
Hae tavarat ensin ja maksa toimituksen jälkeen, kun teet ostoksia meillä. Ei kuluja tai korkoja, maksa vain mitä pidät. Valitse Maksa myöhemmin kassalla. Se on sileä.

Maksa myöhemmin 3 erässä

Osta nyt, maksa kolmessa korottomassa erässä.
Ei korkoa. Ei ennakkomaksuja. Vain sujuvat maksut.

Osta nyt, maksa myöhemmin.
Maksa kolmessa helpossa erässä, koroton.

Maksa myöhemmin kolmessa yhtä suuressa erässä, korottomasti.
Valitse Klarna kassalla.

Maksa myöhemmin, 30 päivässä
Maksa myöhemmin Klarnalla, nyt saatavilla.
Hae tavarat ensin ja maksa jopa 30 päivää toimituksen jälkeen. Se on sileä.

Kokeile ennen kuin maksat Klarnalla. Osta se. Rakastan sitä. Maksa myöhemmin Klarnalla.
Hae tavarat ensin ja maksa toimituksen jälkeen. Se kuulostaa melko sujuvalta, eikö niin?

Muuta olohuoneesi sovitushuoneeksi. Maksa myöhemmin Klarnalla.
Ei kuluja tai korkoja, maksa vain mitä pidät. Valitse Klarnas Pay myöhemmin kassalla. Se on sileä.

Maksa toimituksen jälkeen Klarnalla.
Hae tavarat ensin ja maksa toimituksen jälkeen, kun teet ostoksia meillä. Ei kuluja tai korkoja, maksa vain mitä pidät. Valitse vain Maksa myöhemmin kassalla. Se on sileä.

Osta. Rakastan sitä. Maksa myöhemmin Klarnalla.
Hae tavarat ensin ja maksa toimituksen jälkeen, kun teet ostoksia meillä. Ei kuluja tai korkoja, maksa vain mitä pidät. Valitse Maksa myöhemmin kassalla. Se on sileä.

Maksa myöhemmin 3 erässä

Osta nyt, maksa kolmessa korottomassa erässä.
Ei korkoa. Ei ennakkomaksuja. Vain sujuvat maksut.

Osta nyt, maksa myöhemmin.
Maksa kolmessa helpossa erässä, koroton.

Maksa myöhemmin kolmessa yhtä suuressa erässä, korottomasti.
Valitse Klarna kassalla.

Jaa

Jaa maksusi Klarnalla.
Maksa ostoksesi ajan kuluessa, etkä kaikki kerralla. Valitse vain Split kassalla, kun teet ostoksia meillä. Se on sileä. Luottoa tarjotaan taloudellisen tilanteen mukaan. Sinun on oltava 18-vuotias. Todellinen korko 18,9 % (vaihtelee).

Maksa erissä Klarnalla.
Valitse itse, milloin ja kuinka paljon maksat. Klarna antaa sinulle joustavuuden jakaa maksusi ajan kuluessa. Valitse vain Split kassalla, kun seuraavan kerran teet ostoksia meillä. Se on sileä. Luottoa tarjotaan taloudellisen tilanteen mukaan. Sinun on oltava 18-vuotias. Todellinen korko 18,9 % (vaihtelee).

Maksa omaan tahtiisi. Jaa se Klarnan kanssa.
Haluatko maksaa ostoksesi ajan myötä? Valitse vain Split with Klarna. Se on sileä. Luottoa tarjotaan taloudellisen tilanteen mukaan. Sinun on oltava 18-vuotias. Todellinen korko 18,9 % (vaihtelee).

Maksa ajan myötä Klarnalla.
Haluatko maksaa ostoksesi erissä? Valitse vain Split with Klarna. Se on sileä. Luottoa tarjotaan taloudellisen tilanteen mukaan. Sinun on oltava 18-vuotias. Todellinen korko 18,9 % (vaihtelee).

Jaa maksusi Klarnalla.
Valitse milloin ja kuinka paljon maksat. Klarnalla voit maksaa omaan tahtiisi. Se antaa sinulle kontrollin ja joustavuuden. Se on sileä. Luottoa tarjotaan taloudellisen tilanteen mukaan. Sinun on oltava 18-vuotias. Todellinen korko 18,9 % (vaihtelee).

Henkilötietojen käsittely, tietosuojakäytäntö & GDPR

 • 25.5.2018 EU:n uusi direktiivi GDPR (Data Protection Regulation) astuu voimaan. Sinun ei tarvitse tehdä mitään saadaksesi tämän kirjeen, se on vain tiedoksi.
 • Tallennamme asiakastietosi, kuten tekemäsi tilaukset, sekä nimi- ja osoitetiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) helpottaaksemme esimerkiksi palautuksia/valituksia, uusia tilauksia ja luomista henkilökohtaisista tarjouksistasi ja yleisistä tarjouksistasi , inspiraatiota, mukautettuja uutisia ja tuotesuosituksia.
 • Meille on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi käsitellessämme henkilötietoja, niitä käytetään vain yllä mainittuihin tarkoituksiin, emmekä koskaan myy asiakastietoja muille osapuolille.
 • Kaikki antamamme asiakastiedot ovat vain tietoja, jotka olet asiakkaana antanut tilauksen yhteydessä, emme kerää tietoja kolmansilta osapuolilta.
 • Säilytämme tietosi niin kauan kuin olet asiakas, tai ainakin niin kauan, kunnes takuut ovat umpeutuneet palautusten ja reklamaatioiden helpottamiseksi.
 • Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tietoja sinusta meillä olevista tiedoista, pyytää oikaisua, siirtoa tai käsittelyn rajoittamista, vastustaa tai pyytää tietojesi poistamista. Helpoin tapa tehdä tämä on ottaa meihin yhteyttä osoitteessa .
 • Prylstaden.se ei koskaan jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Kun maksat laskun, Klarna tekee luottoluokituksen sosiaaliturvatunnuksellesi.
 • Voit kirjautua tilillesi milloin tahansa nähdäksesi, mitä tietoja meillä on sinusta, ja pyytää rekisteriotteen.
 • Henkilötiedoista vastaava henkilö on velvollinen oikaisemaan rekisteröidyn pyynnöstä virheelliset, puutteelliset tai harhaanjohtavat tiedot.
 • Asiakas voi aina pyytää tietojensa poistamista.

Asiakaskokemuksen parantamiseksi

Tietosuojatiedot Klarnalta

Kassamme on kokonaisuudessaan Klarnalta, ja voit lukea Klarnan tietosuojakäytännöstä tässä.

Evästeet

Kuten kaikki muutkin sivustot, käytämme evästeitä ja muita työkaluja tavalliseen verkkoanalyysiin, kuten Google Analyticsiin. Asetukset, jotka sisällytämme tähän automaattisesti, ovat esimerkiksi se, millä sivulla olet, sekä asetukset ja valinnat, joita teet ostokokemuksesi aikana myymälässämme. Tietoja säilytetään ensisijaisesti Ruotsissa ja ETA:ssa Googlen kautta verkkotilastojen keräämistä varten. Tietojasi säilytetään kuitenkin vain niin kauan kuin niitä tarvitaan esimerkiksi ostosten tekemiseen meiltä, ​​uutiskirjeiden lähettämiseen ja Ruotsin ja Euroopan lainsäädännön noudattamiseen. 

Lue lisää evästeistä tässä


Yleistä tietoa

Takaamme, ettemme koskaan paljasta henkilötietojasi tai sähköpostiosoitettasi kolmansille osapuolille, ellei siihen ole erityisiä syitä, esim. että poliisi, syyttäjät tai vastaavat pyytävät tietoja.

Toimitamme kaikki tuotteemme maailmanlaajuisesti. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Prylstaden.se pidättää oikeuden muuttaa kaikkia tietoja, tämä koskee myös hintoja ja teknisiä tietoja sekä tuotetarjouksia.

Mitä laki ajattelee valvonnasta

1. heinäkuuta 1998 kameravalvontalaki tuli voimaan. Tämän lain tarkoituksena oli käyttää kameravalvontaa mahdollisten rikosten ehkäisyyn ja tutkimiseen, mutta laissa on säännöt yksityisyyden suojaamiseksi. Jos aiot tarkkailla paikkaa, vaaditaan kameravalvontalupa. Tämä on siinä tapauksessa, että se on ilmainen paikka, joka on yleisön käytettävissä. Yksityisellä maalla / porraskäytävillä / ja asunnoilla ei vaadita lupaa ja kameran valvonta on ilmaista. Kameravalvonta myymälöissä, pankkitiloissa ja postitoimistoissa on poistettu lupavaatimuksesta ryöstöiltä ja varkauksilta suojautumistarpeen vuoksi. Valvontaa voidaan siis tehdä ilman lupaa, jos sillä pyritään estämään rikollisuutta ja että kamera on kiinteästi asennettu. Seurannasta on tehtävä raportti lääninhallitukselle.

ezTracker Fleet -palvelut

Käytettävän tiedon määrä on enintään 3 Mt/kk. Se on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi normaaliin käyttöön ja seurantaan. 

Häiriölaitteet

Verkkosivustolla olevia häirintälaitteita myydään vain luvan saaneille viranomaisille ja yrityksille. Emme myöskään pidä näitä tavaroita varastossa, vaan tilattaessa ne toimitetaan suoraan loppuasiakkaalle.

Hintojen muutokset

Pidämme oikeuden mahdollisiin virheisiin tuotetiedoissa ja hinnassa ja pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Turvallisuus & Tietosuoja

Käytämme SSL:ää (Secure Socket Layer), mikä tarkoittaa, että kaikki tilaukset ovat salattuja eli täysin suojattuja.

Kaikki yhteydenotot meihin ovat luottamuksellisia, ja vain yrityksen ja kyseisen yhteyshenkilön tulisi lukea/kuulla ne.

Tekijänoikeuslaki

Tuotetekstimme on suojattu tekijänoikeuslailla, eikä niitä saa kopioida missään olosuhteissa ilman lupaamme. 

Ota yhteyttä

Yrityksen tiedot:

Prylstaden  (Asgari of Sweden AB)

Laatikko 160

161 26 Jarru

Eläimen numero: 556863-0817


Yritys on ALV-rekisteröity ja hänellä on F-verotodistus.

Prylstadenilla on oma varasto ja toimisto Tukholmassa, Ruotsissa. 

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.