Tietoja Prylstadenista

Prylstadenista löydät uusimmat tuotteet valvontakamerat, piilotetut kamerat ja vakoilukamerat / vakooja juttuja. Olemme valvonnan asiantuntijoita ja voimme auttaa sinua kehittämään henkilökohtaisen valvontajärjestelmän kotiisi, asuntovaunuusi, autotalliisi, tontteesi tai puutarhaasi. Meillä on modernit ja edistykselliset turvakamerat halutuilla ominaisuuksilla, kuten liiketunnistin, pimeänäkö, infrapunatunnistin, suora lähetys, värivideotallennus ja HD-resoluutio. Jos etsit ulkokameraa, meillä on kestäviä versioita, jotka ovat veden- ja säänkestäviä. Vakoilukameramme ovat suosittuja, ja ne voidaan rakentaa kaikkeen herätyskelloista, seinäkelloista ja palovaroittimista vaatteiden nappeihin, laskimiin ja hehkulamppuihin. Täydellinen seurantaan kaupassa, toimistossa tai yhden iäkkään sukulaisen kanssa. Prylstaden.se:llä on pitkä kokemus vakoilukameroista ja vakoilulaitteista, olimme ensimmäiset markkinoilla tämäntyyppisten tuotteiden kanssa, ja autamme mielellämme sähköpostitse tai puhelimitse räätälöityjen vakoilu- ja valvontaratkaisujen suhteen. Yhä useammat ihmiset päättävät asentaa omat valvontajärjestelmänsä, ja piilokameramme ja vakoilulaitteistomme ovat saaneet vuosien varrella filmille monia luvattomia ihmisiä.

TNS-Sifon mukaan joka kolmas ruotsalainen huvilanomistaja on huolissaan, että joku murtautuu heidän kotiinsa loman aikana – monet ovat päässeet eroon tästä kalvavasta huolen tunteesta Prylstadenin valvontakameroiden ansiosta.

Verkkokauppamme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden, ja myyntineuvojamme ja tuoteasiantuntijamme ovat paikalla arkisin klo 9-17 viikonloppuja lukuun ottamatta. Prylstaden.se on Trygg E-handelin ja Swedish Distance Shoppingin sertifioima tarkoittaa, että sinä asiakkaana voit aina tehdä turvalliset Internet-ostokset kanssamme. Ostoehtomme ovat antelias, ja annamme sinulle aina 60 päivän avoimen oston tilauksellesi ja 1 vuoden takuun. Toimituskulut ovat samat SEK 39 riippumatta siitä, kuinka paljon tilaat, ja toimituksemme ovat salamannopeita. Voit maksaa Klarnalla, luottokortilla, suoralla pankkisiirrolla, laskua vastaan ​​tai maksaa ostoksesi erissä Klarnan maksupalveluyrityksen kautta. Vieraile vasta alkaneessa gadget-blogissamme ja osallistu tuoteuutisiin, yksityiskohtaisiin tuotekuvauksiin, testeihin, kilpailuihin, tarjouksiin, tuotelanseerauksiin ja viihdyttäviin artikkeleihin!

Alhainen hinta

Kuinka meillä voi olla näin alhaiset hinnat? Koska rakastamme verkkokauppaa ja toimimme vain verkossa, säästämme paljon, kun emme joudu maksamaan kalliita yleiskuluja, kuten myymälän tilat, myymälän henkilökunta ja myymäläkalusteet. Myymme myös suuria määriä tuotteita EU:sta, Aasiasta ja Ruotsista ja saamme sitten huomattavasti halvemman hinnan.

Oma varasto Ruotsissa

Monet muut yritykset käyttävät kolmannen osapuolen logistiikkaa, mikä tarkoittaa, että niillä ei ole omaa varastoa ja ne antavat jakelijan lähettää tuotteet. Se on vähemmän hallittavissa ja tarkoittaa myös pidempiä toimitusaikoja.

On myös yrityksiä, jotka harjoittavat dropshipping-toimitusta ja lähettävät tuotteita muista maista tai yrityksistä. Tuloksena on, että tilauksesi toimitusaika on huomattavasti pidempi ja olet myös vastuussa tulleista ja ALV:sta, kun se lisätään. Vältät kaiken tämän kanssamme, sillä lähetämme kaiken suoraan omasta Tukholman varastostamme. 

Ensimmäinen markkinoilla

Me Prylstadenissa olimme Ruotsin markkinoilla ensimmäisiä vakoilulaitteita ja vakoilukameroita. Se tarkoittaa myös sitä, että meillä on eniten kokemusta näistä tuotteista. Totuus on, että meillä Prylstaden.se:n takana on suuri ja polttava kiinnostus valvontakameroita, vakoilukameroita ja vakoilulaitteita kohtaan, minkä vuoksi autamme mielellämme asiakkaitamme sähköpostitse tai puhelimitse heidän kysymyksissä, huolenaiheissaan tai räätälöityinä. ratkaisuja. Vuosien aikana muodostuneen hyvän kontaktiverkostomme sekä suurten ostomäärien ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden halvimmat hinnat! Voit lähettää meille sähköpostia tai keskustella kanssamme milloin tahansa keskustellaksesi vakoilulaitteiden asiantuntijan kanssa.

Määritetty superyrityksille

Vuonna 2018 Bisnode & valitsi meidät yhdeksi vuoden superyrityksistä. Tämän viikon tarjoukset. 

Turvallinen verkkokauppa

Meillä teet ostoksia turvallisesti ja turvallisesti. Käytämme Klarnaa, mikä tarkoittaa, että saat tuotteen ensin kotiin ennen maksamista. 

Asevoimien toimittajat & Poliisi

Olemme ylpeitä toimittajia Ruotsin puolustusvoimille, mutta myös poliisille; ja on yksi heidän virallisista toimittajistaan. 

 

Laatuvakuutus

Kaikki tuotteemme ovat CE/FCC-sertifioituja ja niiden laatuvarmistettu ruotsalaisten ja eurooppalaisten standardien mukaisesti. Testaamme myös huolellisesti kaikki tuotteemme varmistaaksemme niiden korkean laadun ennen kuin ne tulevat myyntiin. Asiakkaana sinun tulee tietää, että monet tuotteet voivat näyttää samalta, mutta sisältä on täysin erilainen. Varmistamme aina, että tuotteemme eivät vain näytä hyviltä, ​​vaan myös toimivat hyvin ja ovat korkeinta mahdollista laatua. Olemme niin luottavaisia ​​tuotteisiimme, että tarjoamme asiakkaillemme 15 päivää avointa ostoa tavanomaisen 14 päivän peruuttamisoikeuden lisäksi.

Liikeidea

Liikeideamme on tarjota laaja valikoima uusinta teknologiaa ja hauskimpia vempaimia edulliseen hintaan. Oma tuonti, suunniteltu markkinointi yhdessä kanssamme pyrkiessämme pitämään kustannukset mahdollisimman alhaisina mahdollistavat tämän.

Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja ne testataan ennen myyntiin laittamista, ja silloinkin asiakkaalla on 12 kuukauden takuu.

Tavoitteemme on olla aina ensimmäisenä uusimman teknologian ja kuumimpien vempaimien parissa. ja etsimme sitä ympäri maailmaa.

Konsultointi/koulutus

Tarvitsetko apua minkä valvontakameran tai vakoilukameran  tarvitset? Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustele suoraan asiantuntijan kanssa, joka voi neuvoa ja neuvoa, mitä tuotteita kannattaa käyttää ja miten!

Vakaa yritys, jolla on monta vuotta alalla

Tietenkin käytämme myös Green Hostingin uusiutuvaa energiaa.


Ottaa yhteyttä

Postadress:

Asgari of Sweden AB

Box 160
161 26
Jarru


Yhtiön tili Pankki: Swedbank

Pankin tilisiirtonumero: 660-7857

Organisaationumero: 556863-0817

ALV-numero: SE556863081701


Meillä on F-verotodistus ja olemme arvonlisäverovelvollisia varastossa & toimisto Tukholmassa, Ruotsissa. 

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.