Turvallinen sähköinen kaupankäynti

Meillä voit tehdä ostoksia turvallisesti

Prylstaden.se on turvallinen verkkokauppa ja täyttää kaikki turvallisen verkkokaupan vaatimukset. Olemme myös yhteydessä Klarnaan, mikä tarkoittaa, että voit ostaa ja vastaanottaa tuotteen ja katsoa sitä rauhassa ja hiljaisuudessa, ennen kuin päätät maksaa tuotteesta. Asiakkaana sinulla on myös 60 päivää avointa ostoa lakisääteisen 14 päivän peruuttamisoikeuden lisäksi. Ymmärrämme, että sinulla ei aina ole aikaa tehdä kaikkea kerralla. 

Olemme ruotsalainen yritys, jolla on varasto ja toimisto Tukholmassa! Meillä on F-verotodistus ja maksamme Ruotsin arvonlisäveron ja verot. 

Turvallisia verkkokauppiaita vuodesta 2009!

Olemme olleet turvallisia verkkokauppiaita vuoden 2009 alusta lähtien. Meihin on helppo ottaa yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme. 

Tyytyväiset asiakkaat

Avaa ostos

Yksityisenä kuluttajana sinulla on aina 60 päivää avointa ostoa. Etkö ole tyytyväinen ostokseesi? Ei hätää, palauta tuote ja saat rahasi takaisin. 

Etäsopimuksia ja liiketilojen ulkopuolisia sopimuksia koskevan lain mukaan kaikilla yksityisillä kuluttajilla on 14 päivän peruuttamisoikeus.

Lue lisää tästä: https://www.hallakonsument.se/klaga-angra-eller-anmala/vad-lagen-sager/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Toimitamme korkealaatuisia laitteita asevoimille, ja sinä olet yksi heidän virallisista toimittajistaan.

Vakaa yritys, jolla on monta vuotta alalla

Vuonna 2018 Bisnode & valitsi meidät yhdeksi vuoden superyrityksistä. Tämän viikon tarjous. 

 

Turvallisuus & Tietosuoja

Käytämme SSL:ää (Secure Socket Layer), mikä tarkoittaa, että kaikki tilaukset ovat salattuja, ts. täysin turvallista.

Kaikki yhteydenotot meihin ovat luottamuksellisia, ja vain yrityksen ja asianomaisen yhteyshenkilön tulisi lukea/kuulla ne.

Tietoja Prylstadenista

Prylstadenista löydät uusimmat tuotteet valvontaanpiilokameroihin ja vakoojakameroihin /  ; vakoilulaitteet. Olemme valvonnan asiantuntijoita ja voimme auttaa sinua kehittämään henkilökohtaisen valvontajärjestelmän kotiisi, asuntovaunuusi, autotalliisi, tontteihisi tai puutarhaasi. Meillä on moderni ja edistynyt valvontakamerat halutuilla toiminnoilla, kuten liiketunnistin, pimeänäkö, infrapunatunnistin, suoratoisto, värivideotallennus ja HD-resoluutio. Jos etsit ulkokameraa, meillä on kestäviä versioita, jotka ovat veden- ja säänkestäviä.  vakoilukameramme ovat suosittuja, ja ne voidaan rakentaa kaikkeen herätyskelloista, seinäkelloista ja palohälyttimistä vaatteiden nappeihin, taskusprinklereihin ja hehkulamppuihin. Täydellinen seurantaan kaupassa, toimistossa tai yksinkertaisen iäkkään sukulaisen kanssa. Prylstaden.se:llä on pitkä kokemus vakoilukameroista ja vakoilulaitteista, olimme ensimmäiset markkinoilla tämäntyyppisten tuotteiden kanssa, ja neuvomme mielellämme sähköpostitse tai puhelimitse räätälöityistä vakoilu- ja valvontaratkaisuista. Yhä useammat ihmiset päättävät asentaa omat valvontajärjestelmänsä, ja piilokameramme ja vakoilulaitteistomme ovat saaneet vuosien varrella filmille monia luvattomia ihmisiä.

TNS-Sifon mukaan joka kolmas ruotsalainen kodin omistaja on huolissaan siitä, että joku murtautuu hänen kotiinsa loman aikana – monet ovat päässeet eroon tästä kiusattavasta huolesta Prylstadenin valvontakamerat.

Verkkokauppamme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden, ja myyntineuvojamme ja tuoteasiantuntijamme ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja antamaan hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja. Prylstaden.se on Trygg E-handelin ja Svensk Distanshandelin sertifioima, mikä tarkoittaa, että voit aina tehdä turvallisia verkko-ostoksia meillä. Ostoehtomme ovat antelias, ja annamme sinulle aina 30 päivän avoimen oston tilauksellesi ja 1 vuoden takuun. Toimitushinta on sama riippumatta siitä, kuinka paljon tilaat ja toimituksemme ovat salamannopeita. Voit maksaa luottokortilla, suoralla pankkisiirrolla, laskua vastaan ​​tai halutessasi maksaa ostoksesi erissä maksupalveluyhtiö Klarnan kautta. Vieraile äskettäin julkaistussa gadget-blogissamme ja osallistu viikon tuotteeseen, yksityiskohtaisiin tuotekuvauksiin, testeihin, kilpailuihin, tarjouksiin, tuotelanseerauksiin ja viihdyttäviin artikkeleihin!

Ensimmäisenä markkinoilla

Me Prylstadenissa olimme Ruotsin markkinoilla ensimmäisiä vakoilulaitteita ja vakoilukameroita. Se tarkoittaa myös sitä, että meillä on eniten kokemusta näistä tuotteista. Totuus on, että meillä Prylstaden.se:llä on suuri ja polttava kiinnostus vakoilukameroita ja vakoilulaitteita kohtaan, minkä vuoksi autamme mielellämme asiakkaitamme sähköpostitse tai puhelimitse heidän kysymyksissä, huolenaiheissaan tai räätälöityisissä ratkaisuissa. Vuosien aikana muodostuneen hyvän kontaktiverkostomme sekä suurten ostomäärien ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden halvimmat hinnat! Voit myös soittaa meille milloin tahansa numeroon 042 424 25 14 keskustellaksesi vakoilulaitteiden asiantuntijan kanssa.

Laadunvarmistus

Kaikki tuotteemme ovat CE/FCC-sertifioituja ja laatuvarmennettuja ruotsalaisten ja eurooppalaisten standardien mukaisesti. Testaamme myös kaikki tuotteemme perusteellisesti varmistaaksemme, että ne ovat korkealaatuisia ennen kuin ne tulevat myyntiin. Kuten tiedät, monet tuotteet voivat näyttää samalta ulkopuolelta, mutta sisältä ovat täysin erilaisia. Varmistamme aina, että tuotteemme eivät vain näytä hyviltä, ​​vaan myös toimivat hyvin ja ovat korkeinta mahdollista laatua. Olemme niin luottavaisia ​​tuotteisiimme, että tarjoamme asiakkaillemme 60 päivän avoimen ostoajan tavanomaisen 14 päivän peruutusajan lisäksi.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.